RH-Jewelry. Heren armband. Tijgeroog Rood-bruin dubbel met stalen sluiting. Maat 21cm

49,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Bruin Rood,Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over RH-Jewelry. Heren armband. Tijgeroog Rood-bruin dubbel met stalen sluiting. Maat 21cm

Tijgeroog Rood-bruin dubbel met stalen sluiting Heren armband tijgeroog Rood-bruin dubbel Deze heren armband tijgeroog is gemaakt van twee rijen 8mm tijgeroog natuursteen kralen. Kleur: Rood-Bruin. Maat: Medium 20,5 – 21 cm. Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen is iedere heren armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een skull bead. Deze bead is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Alle natuurstenen worden door RH-Jewelry zelf geselecteerd. De armband wordt verzonden in een luxe milieuvriendelijke cadeauverpakking. Leuk om te geven en om te krijgen. Maak je outfit af door verschillende armbanden met elkaar te combineren. Bekijk onze gehele collectie armbanden. And remember…
Wrists are boring, wear Bracelets! Werking tijgeroog Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, overzicht te bewaren, informatie te integreren en doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan het kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.
Bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. Het heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies. En is een goede steen om te dragen tijdens examens.