Oranje Royal Talens Cobra Study olieverf 10 tubes 40ml - oplosmiddelvrij - watervermengbaar

39,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Oranje

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Royal Talens Cobra Study olieverf 10 tubes 40ml - oplosmiddelvrij - watervermengbaar

Een praktische set met 10 kleuren 40 ml oplosmiddelvrije olieverf van Cobra Study. Ideale kleuren om puur te gebruiken, maar ook uitstekend onderling mengbaar. De verf bevat de hoogste graad van lichtechtheid. Dat wil zeggen dat de kleuren, onder museumomstandigheden, minimaal 100 jaar lichtecht blijven.

Cobra is de nieuwe generatie olieverf van Royal Talens; een fantastische lijn oplosmiddelvrije olieverf die je met water kan mengen en verdunnen! Dat is beter voor je gezondheid en het geeft je de vrijheid om te schilderen waar je maar wilt, omdat je alleen water nodig hebt om aan de slag te kunnen. Je penselen en ander gereedschap kun je gewoon met wat water en zeep reinigen. Een aanrader voor iedereen die graag met olieverf wil schilderen, maar daarbij liever geen oplosmiddelen gebruikt.

Met Cobra kan je alle gangbare olieverftechnieken gebruiken en je kunt dezelfde penselen en ondergronden gebruiken als voor ‘traditionele’ olieverf.

Inhoud:
- 10 tubes 40 ml olieverf: Titaanwit, Primairgeel, Permanentoranje, Primairmagenta, Primaircyaan, Ultramarijn, Permanentgroen licht, Gele oker, Sienna gebrand, Ivoorzwart.