Cobra Artist olieverf 6 tubes 20ml - oplosmiddelvrij - watervermengbaar

32,95
De beste prijs bij V&D


Merk:
Cobra,   Talens
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Cobra Artist olieverf 6 tubes 20ml - oplosmiddelvrij - watervermengbaar

Introset Cobra Artist watervermengbare olieverf met zes 20 ml tubes in prachtige kleuren, om te mengen of puur te gebruiken.

Cobra is de nieuwe generatie olieverf van Royal Talens. Een fantastische lijn watervermengbare olieverf waarbij je geen oplosmiddelen meer nodig hebt. Dat is beter voor je gezondheid en het geeft je de vrijheid om te schilderen waar je maar wilt.

Met Cobra kun je in alle gangbare olieverftechnieken werken, het resultaat is schitterend en intens. Cobra Artist is een professionele kwaliteit olieverf met de allerhoogste graad van lichtechtheid. Dat wil zeggen dat de kleuren, onder museumomstandigheden, minimaal 100 jaar lichtecht blijven. Dankzij de zeer hoge pigmentconcentratie zijn de kleuren ook nog eens bijzonder kleurkrachtig.

Cobra Artist watervermengbare olieverf laat zich prettig verwerken en dankzij de unieke samenstelling heb je alleen maar water nodig om aan de slag te kunnen. Je penselen en ander gereedschap kun je gewoon met wat water en zeep reinigen. Een aanrader voor iedereen die graag met olieverf wil schilderen, maar daarbij liever geen oplosmiddelen gebruikt.

Inhoud:
• 6 tubes 20 ml olieverf; Titaanwit, Permanentgeel licht, Pyrrolerood, Permanentroodviolet, Ultramarijn, Permanentgroen donker.