Sakura Koi Water Colors pocketbox - 72 aquarel napjes - met 2x Koi Water Brush

94,95
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Sakura Koi Water Colors pocketbox - 72 aquarel napjes - met 2x Koi Water Brush

Een pocketbox met 72 napjes Koi aquarelverf (waarvan 12 metallic kleuren), superhandig om mee te nemen! In de set vind je een afneembaar palet om kleuren te mengen en 2 Koi Water Brush (Medium & Large), een met water hervulbaar penseel. Zo kun je je materialen overal mee naartoe nemen.

Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Deze zijn los én samen te gebruiken.

Inhoud:
- 72 kleuren napjes aquarelverf (waarvan 12 metallic kleuren)
- 1 Koi Water Brush Small
- 1 Koi Water Brush Medium
- 1 afneembaar palet
- 2 sponsjes

Koi Coloring Brush
De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren.

Koi Water Brush
Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt.

Koi Water Color Sketch Boxes
Handige opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, inclusief Water Brush. In diverse uitvoeringen.