Het verdoemde zwaard - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 1 - Rick Riordan

18,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Categorieën:

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Het verdoemde zwaard - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 1 - Rick Riordan

Magnus Chase is altijd een onrustige jongen geweest. Sinds de mysterieuze dood van zijn moeder leeft hij in de straten van Boston. Op een dag wordt hij opgespoord door een man die hij nog nooit eerder heeft ontmoet, een man van wie zijn moeder beweerde dat hij gevaarlijk zou zijn.
De man vertelt hem een onmogelijk geheim: Magnus is de zoon van een Noorse god. En dat is niet alles: de goden van Asgard bereiden zich voor op een oorlog. Om Ragnarok - de ondergang van de goden - te voorkomen, moet Magnus in de Negen Werelden op zoek naar een wapen dat al duizend jaar onvindbaar is.
Wanneer een vurige aanval door reuzen hem dwingt te kiezen tussen zijn eigen veiligheid en het leven van honderden onschuldigen, maakt Magnus een fatale beslissing.
Soms is de enige manier om een nieuw leven te beginnen door eerst te sterven... Recensie(s) Sinds zijn moeder is overleden, is Magnus Chase dakloos. Op de dag dat hij zestien wordt, spoort zijn oom Randolph hem op, waardoor het leven van Magnus ineens op zijn kop komt te staan. Uiteindelijk komt hij terecht in hotel Walhalla, waar hij wordt ondergedompeld in de Noorse mythologie en waar hij, tot zijn verbazing, zijn maatjes uit zijn vroegere zwerversbestaan weer tegenkomt. Vanaf dat moment begint het avontuur pas echt. Dit boek vertoont veel overeenkomsten met de Percy Jackson-serie. We zien zelfs een van de personen uit die serie hier terug. Ook nu spelen kinderen, half afkomstig van goden en mensen, een rol. Uiteraard is er veel actie, afgewisseld met informatie over het Noorse godenrijk. De hoofdpersoon Magnus is onhandig maar weet zich goed te handhaven. Bovendien beschikt hij over de nodige humor. Dit begin van een nieuwe serie zal voor veel fans daarom naar meer smaken. Door de humor, de actie en afwisseling van fantasie en informatie zullen veel lezers met gemak dit dikke boek uitlezen. Daarom aanbevolen voor lezers vanaf ca. 12 jaar.

B. Handgraaf

Specificaties


Auteur : Rick Riordan
Overige betrokkenen : Marce Noordenbos
Taal : Nederlands
Vertaald door : Marce Noordenbos
Oorspronkelijke titel : The Sword of Summer - Magnus Chase and the Gods of Asgard #1
Afmetingen : 37x215x140 mm
Gewicht : 607,00 gram
Geschikt voor : 13 - 15 jaar
Verschijningsdatum : januari 2016
Druk : 1
ISBN10 : 9000344786
ISBN13 : 9789000344789

Je vindt dit boek in
Categorieën : Kinderboeken Sprookjesboeken Young Adults Kinderboeken Zelf lezen
Leeftijd : 12-17 jaar
Onderwerp : Legendes & Mythes
Uitvoering : Boek
Verschijningsjaar : 2016

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571