Diverse-kleuren Jumbo Ik leer Lezen - lettersysteem

9,99
8 Prijzen, De beste prijs bij 2dekansje


Merk:
Ik Leer,   Jumbo
Kleur:
Diverse kleuren

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Diverse-kleuren Jumbo Ik leer Lezen - lettersysteem

Met 'ik leer lezen' leren kinderen spelenderwijs lezen en woordjes spellen. Alle woordjes zijn zorgvuldig gekozen. Ze bestaan uit maximaal 5 letters en sluiten aan bij de woordenschat van een kind van 5 jaar. Het speciale lettersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. 'Ik leer lezen' bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken en woordjes spellen. Met 'Ik Leer lezen' oefen je vast thuis wat je straks op school leert!

Kenmerken Ik Leer lezen
- Educatief spel waarmee kinderen vanaf 5 jaar zelfstandig leren lezen en woordjes spellen
- Dit leersysteem is zelfcorrigerend, het blokjessysteem van 'Ik Leer Lezen' zorgt ervoor dat kinderen gelijk weten of ze het antwoord goed hebben
- Kinderen leren: Letters herkennen, eerste woordjes lezen, spellen, woordenschat uitbreiden
- Ik Leer Lezen bevat 40 verschillende opdrachten in 3 verschillende moeilijkheidsgraden, in handige koffer om het spel gemakkelijk mee te nemen.

Zo speel je Ik Leer Lezen
Kies de kaart die je wilt spelen en leg hem op het gele speelvlak van het koffertje. De kaarten lopen op in moeilijkheidsgraad, hoe het educatieve spel gespeeld wordt, hangt af van de gekozen kaart:
- Kaart 1 t/m 5: woorden naleggen
- Kaart 6 t/m 10: ontbrekende letters vinden. Kijk naar de tekening en zeg het woord hardop, onder de tekening zie je een deel van het woord staan. Kan jij de onbtrekende letter vinden? Oplopend in moeilijkheidsgraad ontbreekt op elke kaart een beginletter, een eindletter of tussenletters. Het doel is om het ontbrekende letterblokje te vinden. Elk letterblokje heeft een eigen kleur, waardoor kinderen de letter aan de kleur kunnen verbinden.
- Kaart 11 t/m 15: Woordjes spellen. Kijk naar de tekening en zeg het woord hardop. Onder de tekening zie je nu geen woord staan. Leg het woord met de letterblokjes.

Zelfcorrigerend systeem
In het begin zullen kinderen nog enige begeleiding nodig hebben bij het uitzoeken van de kaarten en het begrijpen van de opdrachten, maar door het blokjes systeem zullen zij al snel zelf aan de slag kunnen! In de koffer van Ik Leer Lezen ligt een kaart met de letters van het alfabet erop. De letterblokjes liggen erop, gesorteerd op kleur. Elk letterblokje heeft een speciale achterkant, waardoor deze maar op één plek op de opdrachtkaarten past. Door de kleur en de speciale achterkant van de blokjes, past het alleen op de juiste plek. Zo weten kinderen gelijk of zij het antwoord goed hebben!

Over Ik Leer van Jumbo
De ‘ik leer’ spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Het assortiment biedt een uitgebreide keuze aan onderwerpen. De educatieve spelletjes zijn zelfcorrigerend zodat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Voor iedere leeftijd is er een passend spel.
Oefen vast thuis wat je straks op school leert!

Spelenderwijs leren lezen, rekenen, coderen en schrijven doe je met de ‘ik leer’ koffers. Het speciale blokjessysteem van ‘ik leer rekenen’, ‘ik leer lezen’ en ‘ik leer coderen’ zorgt ervoor dat kinderen weten of ze het goed hebben gedaan. De verschillende kaarten lopen op in moeilijkheidsgraad en alles kan netjes opgeborgen worden in de handige koffer.

Inhoud:
• 1 koffer
• 15 kaarten
• 90 plastic blokjes

Materiaal:
Karton
Voorraad: