Zwarte Footricion - 9 in 1 - hotpot grill combi; Bakplaat, Hot Pot, Grill plaat, Korean BBQ, TomYang BBQ, Shabu Shabu, Gourmetten, Bouillon fondue, 1- 4 personen - 1300W - Anti Aanbak laag + digitaal kookboekje

79,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Footricion - 9 in 1 - hotpot grill combi; Bakplaat, Hot Pot, Grill plaat, Korean BBQ, TomYang BBQ, Shabu Shabu, Gourmetten, Bouillon fondue, 1- 4 personen - 1300W - Anti Aanbak laag + digitaal kookboekje

Breng je familie en vrienden rond de tafel met de favoriet uit Azie: Hot Pot Grill! Kook een hot pot soepbasis in de pot, hotpot soepbasis verkijgbaar bij de Aziatische winkel. Kook in deze aromatische soep je ingrediënten zoals noodles, garnalen, dumplins, paddenstoelen, tofu, vis, vlees en groenten gaar.
Grill tegelijkertijd alles op de grilplaat waar je zin in hebt! Lekker en gevarieert. Elk Aziatisch land heeft zijn eigen variatie op de Hotpot - een gezellige manier om de familie en vrienden samen te brengen.
Een hotpot grill avond kan je zo simpel of cullinair maken als jezelf wil.

En.. heb je het nog noot gedaan en weet je niet precies hoe het moet? We hebben het digitale kookboekje: Hotpot Grill voor beginners bijgezloten. Die kan u bij aankoop downloaden van de website achter op de gebruiks aanweizing.

✓ Inc Digitaal Kookboekje voor hotpot in 5 stappen.
✓ Gerechten eenvoudig voor te bereiden
✓ Eenvoudig te bedienen - Electrisch, geen geknoei met spiritus
✓ Van 1 tot 4 personen
✓ Past in een laag koolhydraat levenstijl
✓ Gezond én lekker

Eigenschappen van de hotpot grill
✓ 1300 watt - ‘Quick Heat’
✓ Non-slip bodem
✓ Zomer en Winter te gebruiken Lekker, slank en gezond feestelijke dagen door is mogelijk! Van een verrassend simpele Hollandse gourmet avond tot een Koreaans, Thais of Chinees hot pot dinner. Een Vlees, Vis, Vegetarisch, laag koolhydraat of Vegan dinner maken? Geschikt voor elk dieet. Als vega kan je natuurlijk heerlijke ‘kipstuckjes’ van de vega slager bakken of koken. En als soep een vega bouilon blokje met paddenstoelen, noedles, groenten en kruiden. Aan de andere kant is het ook heerlijk om traditioneel stukjes vlees te grillen en Chinese visballetjes te koken zoals het gebruikelijk in Azie.
Hotpot is enorm veelzijdig, je kan dus zelf een maaltijd samenstellen met ingrediënten die jij en je gezelschap lekker vinden. Je kan hier op Youtube heel veel inspiratie voor vinden.
In de oriëntaalse supermarkt kan je visballen, dumplins, hotpot soep basis, noodles en saus kopen voor een echte oosterse maaltijd. Door corona niet op reis? - Breng Azië bij je thuis! Tips voor je eerste Korean BBQ/hot pot event

 • Leg je bite size ingrediënten klaar op serveerschalen en in kommen.
 • Gebruik houten spatels, metaal kan de anti-aanbaklaag beschadigen.
 • Vul de hot pot soepkom met 3/4 l water en voeg een deel van de hot pot soep basis toe, of maak zelf een soepbasis.
 • Draai de temperatuur op stand 2 tot de soep kookt, en draai dan terug naar stand 1.
 • Gaar je noodles, vlees, groenten, pasta, champignons ect. in de soep
 • Bak vlees, vis en groenten op de grill plaat gaar.
 • Vis de gare ingredienten uit de soep.
 • Dip je gerechtjes in de hop pot saus.
 • Geniet ervan, en heb een fijne avond!
 • Schoonmaak Haal na de maaltijd de stekker uit het stopcontact en laat de hotpotgrill afkoelen. Zet de grillplaat in de week. De hotpot kan niet in de afwasmachine of onder water. Het bak oppervlak is niet los te halen.
  Dus eerst de stekker uit het stopcontact halen, en de pan laten afkoele. Je kan de grilplaat in de week zetten met wat water. Daarna kan je de bovenkant schoonmaken - gebruik een zacht sponsje ipv metaal. Let op dat er geen water door de luchtgaten aan de onderkant naar binnen loopt. De onderkant kan je schoonmaken met een zachte vochtige sopdoek. Gebruik de hotpot pas weer als hij volledig droog is, wacht iig 24 uur. Verras je familie en vrienden met een orgineel, heerlijk (en toch eenvoudig ) thuis etentje!