Roestvrijstalen Ikea en i12Cover RVS snijplank houder/standaard snijplanken en placemat-borden-kookboeken-koekepannen-koekenpannen-pannendeksel-pannendekselhouder, snijplankenhouder

19,75
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Roestvrijstaal rvs,zilver

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Ikea en i12Cover RVS snijplank houder/standaard snijplanken en placemat-borden-kookboeken-koekepannen-koekenpannen-pannendeksel-pannendekselhouder, snijplankenhouder

Snijplankhouder, dekselhouder, bordenhouder... Alleshouder! Deze alleshouder is in staat om van alles efficiënt op te bergen. Deksels, pannen, borden, placemats, snijplanken, niks is te gek.
De Alleshouder is makkelijk uitschuifbaar en ook weer makkelijk in te schuiven. Daarom past die ook in elke kast, maakt niet uit hoe groot of klein! Een echteKeukenkast Organizer!

Het is gemaakt van RVS (Roest Vrij Staal), dus water zal geen probleem zijn, er zal namelijk geen roest optreden. De alleshouder wordt geleverd in een doos, met een uitklapbaar deel en 14 stangetjes. U dient voor gebruik de stangetjes vast te draaien op het uitklapbare deel. U heeft hiervoor geen schroevendraaier of dergelijke nodig. Aan de onderkant van de alleshouder bevindenzich dopjes, waardoor u uw keuken of kast niet bekrast. De alleshouder is uitschuifbaar tot wel 75 centimeter.
Volledig ingeklapt is de alles houder slechts 8 centimeter breed! De hoogte van de houder is 10cm.