Petten bedrukken, zo anno nu

Petten bedrukken, zo anno nu

In de wondere wereld van reclame -en promotieartikelen lijkt de aandacht zich meer en meer op het internet te richten. Op zich is deze beweging natuurlijk heel begrijpelijk en meer dan goed te verklaren. Immers, we zijn nu eenmaal erg actief op het internet met social media als Facebook en Instagram als goede voorbeelden. Logisch dus dat veel bedrijven en organisaties hun pijlen hier op richten en hier vol inzetten in de strijd om meer naamsbekendheid en om meer verkopen. De vraag rijst echter of je als bedrijf misschien toch niet een klein beetje doorschiet in je goede bedoelingen. Maar al te vaak blijkt echter dat “old skool” fysieke promotiemiddelen een minstens zo groot bereik, zo niet groter, hebben dan de virtuele promotiemiddelen. Petten bedrukken is bijvoorbeeld iets dat nog steeds heel interessant is voor bedrijven. Niet alleen omdat petten bedrukken relatief goedkoop is, maar ook omdat petten bedrukken snel en eenvoudig online te regelen is met korte levertijden. Caps bedrukken is dus heel anno nu.   petten bedrukken  

Het beste uit twee werelden

Bedrijven die hun marketing en sales goed voor elkaar hebben combineren natuurlijk het beste uit twee werelden. Zij zetten in op social media en internet en doen dit in combinatie met de meer traditionele opvattingen over marketing, reclame en promotie. Petten bedrukken met het logo en de kleur van het bedrijf is een kleine investering en maakt het tot een leuk “weggevertje”. Dit weten mensen meestal meer dan goed te waarderen en wat je dan ziet is dat mensen de gekregen pet direct opzetten. Zeker wanneer je het uitdelen van de petten door een enthousiast en gemotiveerd team laat doen, dan moet het niet moeilijk zijn om mensen met de cap op hun hoofd een foto te laten posten op Facebook of Instagram. Niet alleen zullen veel mensen de pet met logo in fysieke vorm zien, maar ook zal deze door veel mensen virtueel worden gespot. Je ziet dat petten bedrukken dus nog steeds heel goed past in een moderne marketingmix.  

De toekomst

Meer en meer komen bedrijven er achter dat alles op internetmarketing inzetten niet de meest verstandige keuze is. Het lijkt er soms op dat we wel eens onze buik vol hebben van alle info en reclame die we via internet tot ons krijgen. Dit gevoel hebben we veel minder als we hier in fysieke vorm mee worden geconfronteerd. Petten bedrukken is dan ook nog lang niet op zijn retour. Maar goed ook, want petten bedrukken levert ook online leuke plaatjes op.