Werken in de horeca goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Werken in de horeca goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer mensen solliciteren voor een (bij)baan in de horeca. wij snappen wel waarom.

In de horeca krijg je namelijk te maken met flexibele werktijden en veel variatie. Maar ben je nou echt opzoek naar veel variatie kan je je ook aanmelden bij een horeca uitzendbureau in Utrecht. Via deze uitzendbureaus kunnen horecaondernemingen dan geschikt personeel uitzoeken die het best passen bij de klus die zij hebben. op deze manier krijg jij als horeca medewerker te maken met veel variatie en verveelt je werk dus nooit. Vooral onder de jongeren en studenten onder ons is werken in de horeca heel aantrekkelijk. Je leert veel in de horeca en doet er veel ervaring op. maar waarom is werken in de horeca goed voor je persoonlijke ontwikkeling?

Meer dan lopen met borden en glazen

Je leert niet alleen om heen en weer te lopen met borden en glazen. Het is veel meer dan dat!

Sociaal

Doordat je veel contacten legt met klanten en andere collega’s wordt je steeds socialer en maak je sneller en gemakkelijker contact met mensen. Je leert gesprekken aangaan en leert te communiceren.

Mentaliteit

Is iemand onverwachts ziek, maar is het ontzettend druk? Geen punt jij springt er wel even bij ter versterking voor jouw team.

Vervelende situaties

Niet alle klanten of collega’s vind je even leuk, dat kan! maar toch blijf je beleefd en netjes anders heb je uiteindelijk alleen maar jezelf ermee! Zo leer je met vervelende situaties om te gaan en rustig te blijven.

Bikkelen

Werken in de horeca is ontzettend zwaar, er wordt veel van je gevraagd op het zelfde moment. Je loopt met enorm veel borden en glazen en moet tegelijk letten op lege tafels en nieuwe klanten. Hier wordt je uiteindelijk wel weer heel scherp van.