Bruna Nederland - Boek Reinhard Tiburtzy (9018040061)

17,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Kampeerwereld.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruna Nederland - Boek Reinhard Tiburtzy (9018040061)

Een actueel portret van Nederland met essays over de cultuur, geschiedenis en gebruiken, met achtergronden, wandelingen door steden en dorpen, uitstapjes in de natuur, talrijke stadsplattegronden en kaarten en persoonlijke adresjes.

Inclusief uitneembare kaart, routekaarten en plattegronden. Boordevol tips voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan. Rotterdam - Manattan aan de Maas Den Haag Elegante - residentie Maastricht - steegjes, pleinen en ontelbare monumenten
Recensie(s) De nieuwste reisgidsserie van de ANWB heet 'Ontdek', met uitgebreide gidsen voor reizigers die ondergedompeld willen worden in de cultuur van een land of streek. Dit deel bestrijkt Nederland. De reisgids neemt toeristen mee langs kerken, afgelegen dorpjes, bergtoppen, wijngaarden, kronkelige straatjes, familierestaurants, in het kort: op ontdekkingsreis. De meerwaarde zit hem vooral in de uitgebreide achtergrondverhalen en de tips om de couleur locale te proeven. De gids zou geen reisgids zijn zonder praktische informatie, zoals openingstijden, wat plattegrondjes, belangrijke adressen en hier en daar een foto. Vaste onderdelen zijn de lievelingsplekken van de auteur, tien uitvoerig beschreven hoogtepunten en een losse wegenkaart. Hoewel de inhoud veelomvattend is, is de gids toch praktisch door de overzichtelijke inhoudsopgave en rustige lay-out. Kleine druk, normale interlinie. Voor de cultuurliefhebber is dit een aanwinst in het aanbod van reisgidsen. Met uitklapbare omslagen, voor een overzichtskaart van Nederland, achter een kaart van het centrum van Amsterdam en een losse wegenkaart.

Redactie

Specificaties


Auteur : Reinhard Tiburtzy
Soort : Met illustraties
Taal : Nederlands
Afmetingen : 19x185x119 mm
Gewicht : 415,00 gram
Verschijningsdatum : oktober 2016
Druk : 1
ISBN10 : 9018040061
ISBN13 : 9789018040062

Je vindt dit boek in
Categorieën : Reizen Reisgidsen
Serie : Anwb Ontdek Reisgids
Regio : Europa
Uitvoering : Boek
Verschijningsjaar : 2016
Verschijningsvorm : Paperback