Groene Carryon Camouflage Kofferset Hybride - 2-delig – Handbagage 55cm en 79cm koffer met TSA-slot – Ultralicht – OKOBAN-Registratie – Expander – Waterbestendige sterke ritsen

149,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Groen Groen, Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene Carryon Camouflage Kofferset Hybride - 2-delig – Handbagage 55cm en 79cm koffer met TSA-slot – Ultralicht – OKOBAN-Registratie – Expander – Waterbestendige sterke ritsen

“LIMITED EDITION” Unieke stoere kofferset met unieke details. De CarryOn Camouflage is een ultralichte kofferset, bestaande uit een handbagage van 55cm en grote reiskoffer van 79cm met opvallende camouflageprint. De camouflagekoffers hebben een stoere en tegelijk luxe uitstraling door het gebruik van de nieuwste technologieën, zoals gelamineerd ‘Poly Ethyleen met een polyester coating’. De camouflagekoffer behoort met recht tot de ‘lichtste koffers’ in de markt. De koffer is zowel hard als zacht, een echte hybride. De koffer is sterk, vederlicht, veilig en betrouwbaar dankzij het toepassen van een van aluminium trolleystang, geïntegreerd TSA-cijfercombinatieslot, vier dubbele 360° wielen, het slimme TSA-OKOBAN (een persoonlijke wereldwijde kofferregistratie), sterke waterbestendige ritsen en een sportief en overzichtelijk interieur met divider en extra opbergvakken. Een ideale reisgenoot voor jong en oud en voor een weekend weg of bij een lange reis.

Veilig en sterk –, hoogwaardig gelamineerd Poly Ethyleen (PE).
De Camouflage is een zorgeloze keuze. De koffer is bestand tegen een serieus stootje door het hoogwaardig en gelamineerd PE materiaal met polyester. De materialen worden kruislings in diverse lagen gelijmd en zorgt voor een sterk eindresultaat, waardoor deze ook nog eens ontzettend licht blijft. Dit is een combinatie van een harde en een zachte koffer en daarom noemen wij dit Hybride. Het materiaal zelf is waterdicht en door gebruik van een waterdichte paspel over de ritsen zijn deze zo goed als waterdicht.

Geïntegreerd TSA-cijfercombinatieslot
Persoonlijke bezittingen en eigendommen worden gewaarborgd door het geïntegreerde TSA-cijfercombinatieslot. Een geruststellende gedachte. ( Voor reizen naar de VS wordt een TSA-slot verplicht gesteld).

OKOBAN – Anoniem, vervangt het oude adreslabel, werkt altijd en overal, geeft meer zekerheid dan elektronische systemen.
Voorzien van de nieuwste technologische ontwikkeling op koffergebied, een TSA-OKOBAN-plaatje. Op dit plaatje vindt je jouw unieke OKOBAN-koffernummer. Je kan de koffer gratis registreren op de website van OKOBAN met contactgegevens. Duizenden aangesloten luchthavens, trein- en busstations kunnen je veilig benaderen per mail of sms wanneer de koffer is zoekgeraakt of gevonden. Dit werkt altijd en dus een zekerheid t.o.v. van alle andere track&trace systemen.

Comfortabel – ‘Silent wheels
Uitgerust met vier 360-graden zwenkwielen maken de koffer niet alleen erg soepel in gebruik, maar ook geluidsarm. Deze zogenaamde ‘silent wheels’ stuur je soepel en met weinig herrie overal naar toe, op vier wielen naast je of twee wielen achter je aan is deze geschikt voor alle verharde wegen.

Verstelbare trekstang – Geschikt voor langere en kleinere personen
De aluminium trekstang is in vier standen verstelbaar en is hierdoor geschikt voor langere en kleinere personen.

Stoer en overzichtelijk interieur – Strak georganiseerd op reis
Geopend biedt de linkerzijde van de koffer een groot afsluitbaar ritsvak met divider. Op het ritsvak twee elastische steekvakken voor bijvoorbeeld persoonlijke documenten of opladers. Aan de rechterzijde twee gekruiste spanbanden. De camouflageprint is volledig doorgetrokken in het interieur. Een koffer voor vlieg-, trein-, bus-, cruise- of autoreizen.

Technische specificaties:
- 55 x 38 x 22cm – 2,5kg – 35liter
- 79 x 49 x 29cm – 3,9kg – 110 + 20liter expander
- Materiaal: Duurzaam hoogwaardig gelamineerd Poly Ethyleen met Polyester.
- Alle onderdelen zijn geschroefd en daarom éénvoudig te vervangen.
- Garantie: 5 jaar.

Productspecificaties
- Geïntegreerd TSA-cijferslot.
- (Gratis)Permanent OKOBAN-kofferregistratie inbegrepen.
- Vier dubbele 360° ‘silent wheels’.
- Grote koffer voorzien van een expander (15 liter extra )
- Waterbestendige ritsen
- Doorgetrokken camouflageprint in het interieur. Ritsvak, en elastisch steekvak
- Gekruiste spanbanden en divider voor een georganiseerde verdeling van de bagage.
- Aluminium verstelbare trolleystang in 4 standen.
- Los en als set verkrijgbaar.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: