Grijze Case Logic ERALB-116 Laptop Schoudertas 15.6'' Obsidian

38,99
6 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Grijs

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Grijze Case Logic ERALB-116 Laptop Schoudertas 15.6'' Obsidian

Deze nieuwe Case Logic Era laptoptas is een moderne, stijlvolle aktetas die ideaal is voor studenten en professionals. De minimalistische maar moderne uitstraling zorgt voor de perfecte combinatie tussen zakelijk en casual. Het laptop opbergvak is geschikt voor 15 tot 15.6 inch laptops en is dik gevoerd, waardoor je zeker weet dat je laptop goed beschermd blijft. De Case Logic Era laptoptas biedt ook ruimte voor tablets tot 10.5 inch zodat je met volledige uitrusting op pad kan. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor documenten, een koptelefoon en kleine accessoires. Zo kan je een powerbank of mobiele lader eenvoudig opbergen in het snel toegankelijke opbergvak. Handig voor als je vaak reist met de trein!

Aanbevolen door onze specialist!
Er zijn talloze laptoptassen beschikbaar, dus waarom zou je uitgerekend voor de Case Logic Era moeten kiezen vraag je je wellicht af.
Daarnaast is gebruik gemaakt van een gemengde stof en koperen contactpunten wat deze laptoptas niet alleen een moderne uitstraling geven, het zorgt er ook voor dat dit een laptoptas is die na een jaar intensief gebruik nog steeds in goede staat is.

Waarom Case Logic?
Case Logic is al sinds 1984 actief in het maken van draagbare oplossingen voor al jouw elektronica. Deze jarenlange expertise zie je, en voel je terug in alle Case Logic tassen.
Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Case Logic heeft inmiddels een reputatie opgebouwd dat voor zich spreekt. De praktijk heeft uitgewezen dat Case Logic tassen behoren tot de meest gewaardeerde- en populairste oplossingen door gebruikers voor het vervoeren van hun waardevolle elektronica: van laptops, tot camera's en tablets!

Maat:
7.5,  30,  43,  B,  H
Materiaal:
Polyester
Voorraad: