Lichtblauwe Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 220x90cm - Katoenen binnenkant - Aanritsbaar - Tochtstrip en compressiehoes

44,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Lichtblauwe Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 220x90cm - Katoenen binnenkant - Aanritsbaar - Tochtstrip en compressiehoes

De Goeree is dé topslaapzak van het Nederlandse Dutch Mountains. Hij is gemaakt van prachtige materialen en biedt uitstekende lucht- en vochtregulerende eigenschappen. De handige opbergvakjes, ‘glow in the dark’ zippers, tochtstrip en de mogelijkheid om twee slaapzakken te ritsen maken de Goeree helemaal af. Rek je trouwens gerust even uit in deze grote allrounder na een zalige nacht slapen. Met een afmeting van 220 x 90 cm moet dat wel lukken!

Heerlijk warm – Comfortzone 4-7 graden - Belangrijke extra info
Met een comfortzone van 4-7°C staat deze warme allrounder zeker zijn mannetje tijdens een frisse kampeersessie in het voorjaar of overnachting op een koude zolder. De riante tochtstrip levert daar een positieve bijdrage aan.

BELANGRIJK: Wij vermeldden Comfortzone. Dit is een Europese test EN-13357. Hiermee wordt aangegeven welke minimumtemperatuur een slaapzak geschikt is. Zo'n waarde is een indicatie, maar niet meer dan dat. Of je slaapzak behaaglijk voelt, hangt namelijk van meer factoren af: de isolatie van hetgeen waar je op ligt ( mat of matras ), de wind en luchtvochtigheid. De leeftijd van de persoon, de BMI, fysieke gesteldheid, of je onlangs actief bent geweest of niets gedaan hebt, maar ook vermoeidheid kan veroorzaken dat je in de slaapzak onder gelijke omstandigheden het warmer of kouder hebt.

Voor warme streken (Zuid-Europa) volstaat vaak een dunne slaapzak met een comfortzone van 10 - 20 graden, tenzij je op hoogte gaat overnachten. In koudere streken (west-Europa) is een comfortzone van 5-15 graden aan te raden. In nog koudere regio's kun je uitbreiden met een liner of binnenslaapzak. Voordeel hiervan is dat je minder vaak hoeft te wassen.

Lekker zacht – Katoenen voering en royaal gevuld
De Goeree nodigt visueel uit om te komen slapen. Met een genereuze 300 gram vulling per vierkante meter lig je heerlijk comfortabel. Zeker omdat de binnenvoering is gemaakt van 100% katoen vormt de Goeree een wel erg uitnodigende slaapomgeving.

Uitstekende lucht- en vochtregulatie
Een ander groot voordeel van deze slaapzak is de perfecte lucht- en vochtregulatie. Dankzij de vulling die bestaat uit polyester holle vezels en de katoenen voering blijft transpiratie tot een minimum beperkt.

Groot en toch compact – 220 x 90 cm, met compressiehoes
Ondanks de vorstelijke maat is de Goeree toch verbazingwekkend compact (47 x 27cm) op te bergen in de meegeleverde compressiehoes. Dit gaat bovendien makkelijk door de gladde buitenkant van de slaapzak. In totaal weegt de Goeree desondanks slechts 1960 gram.

Slim – Handige opbergvakjes en ‘glow in the dark’ zippers met zip-stop
De Goeree heeft twee met klittenband afsluitbare vakjes aan de binnenkant. Ideaal om kostbare documenten of bijvoorbeeld je mobiele telefoon veilig op te bergen. Dankzij de glow-in-the-dark zippers zoek je nooit meer in het donker naar de rits. Zip-stop voorkomt dat de rits open gaat als u draait in uw slaap.

Uitbreidbaar – Rits meerdere slaapzakken aan elkaar
Als je wilt dan kun je meerdere Goeree’s aan elkaar ritsen om zo één grote slaapzak te creëren. Ideaal voor als je graag lekker breed ligt of een logee extra verwacht. Ook andere Dutch Mountains slaapzakken kun je aanritsen trouwens. Gezellig samen!

Technische specificaties:
- Materiaal buitenkant: 190T polyester.
- Materiaal binnenkant: 100% katoen.
- Vulling: 300 gr/m2 polyester.
- Afmetingen: 220 x 90.
- Gewicht: 2080 gram.
Productspecificaties:
- Comfortzone 4-7 graden.
- Zachte katoenen binnenvoering.
- Rits twee slaapzakken aan elkaar.
- Zip-stop rits.
- Glow in the dark zippers.
- Compressietas inbegrepen om nog meer ruimte te besparen
- Garantie: twee jaar.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: