Naïf Zonnebrand Lotion - 0% parfum - Baby & Kids - SPF 50 - 200ml - met Natuurlijke Ingrediënten

21,34 20,28
9 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Wit

Over Naïf Zonnebrand Lotion - 0% parfum - Baby & Kids - SPF 50 - 200ml - met Natuurlijke Ingrediënten

De Naïf Zonnebrand Lotion Parfumvrij voor Baby & Kids, op basis van zinkoxide (non-nano). Zonder inwerktijd, minimale kans op huidirritatie. Ook fijn: deze lotion is vrij van parfum. Dat maakt ‘m éxtra geschikt voor de éxtra gevoelige babyhuid.

  • Met natuurlijke ingrediënten
  • Parfumvrij
  • Minerale filter tegen UVA en UVB straling
  • Lotion op waterbasis, dus gemakkelijk en snel op de huid te smeren
  • Oceaanvriendelijk: zonder oxybenzone of octinoxate (non-nano)
  • Waterbestendig
  • Zonder microplastics, minerale oliën, SLS/SLES of siliconen
  • Voor ieder huidtype, ook die van baby's
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
Productomschrijving Naïf Zonnebrand Lotion voor Baby & Kids Factor 50
Naïf Zonnebrand Lotion voor Baby & Kids SPF50 zorgt voor een hoge bescherming van de kwetsbare baby- en kinderhuid tegen UVA en UVB straling. De huidvriendelijke formule is op basis van het mineraal zinkoxide (non-nano), wat een laagje legt op de huid die zonnestralen weerkaatsen. Zo is de huid direct beschermt zonder inwerktijd. De lotion bevat meer water vergeleken met een crème, wat ervoor zorgt dat het makkelijk smeert en snel absorbeert. Daarnaast laat 'ie natuurlijk ook geen witte waas achter. Dit is dankzij natuurlijke oliën als zonnebloemolie. Dit maakt een natuurlijke UV filter zeer geschikt voor kinderen met een gevoelige huid.

We adviseren baby’s met name het eerste jaar zoveel mogelijk uit de zon te houden. Mocht het toch voorkomen, is Naïf’s Zonnebrand Lotion ook veilig te gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s. Waarom Naïf?
Ieder mens wordt van nature naïef geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. In de wereld van huidverzorging is het lastig om erachter te komen wat echt goed is of eigenlijk een valse belofte. Alle producten van Naïf zijn 100% vegan, vrij van de 26 meest voorkomende allergenen, hebben een zachte geur en zijn dermatologisch getest. De tubes zijn gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.

Maat:
100ml,  200 ml,  50,  2022
Materiaal:
Polyester
Voorraad: