Bruna Verleden tijd - Boek Melissa Skaye (9086603130)

18,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Categorieën:

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Bruna Verleden tijd - Boek Melissa Skaye (9086603130)

In het derde deel van de VT-reeks krijgen Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot zaken uit het verleden die nooit eerder zijn opgelost. Sanne en Luca denken dat ze alles al eens hebben meegemaakt, maar niets is minder waar. Ondertussen kan Sanne haar verleden niet meer verdringen.
Een jonge vrouw heeft te maken met getreiter en dreiging, waardoor ze zich genoodzaakt ziet contact met de recherche op te nemen. Met alle gevolgen van dien.

De pers over Virtuele tango:
"Virtuele tango is een vrouwenthriller van formaat! De personages zijn levensecht! De ontknoping volgt op de laatste pagina's. Daartussen zit een verhaal dat je haren ten berge doet rijzen". (Elke Beckers, Vlaamse Bibliotheken.)
De pers over Verboden tranen:
"Verboden tranen is onderhoudend, mysterieus en intrigerend. Prettig lezen, plot vol wendingen die qua logica steek houden en psychologisch goed onderbouwd! " (Hebban/Crimezone)
"Mocht iemand nog beweren dat een tweede boek doorgaans van iets mindere kwaliteit is dan een goed debuut, Melissa Skaye bewijst met Verboden tranen juist het tegendeel." (Cees van Rhienen, Hebban/Crimezone)
"Een ijzersterk verhaal!" (Linda Jansma, thriller-auteur)
"Verboden tranen wordt vlot verteld in een spannend verhaal met aansprekende hoofdpersonen. Bloedstollende ontknoping!' ( Biblion)

Melissa Skaye (1972) is auteur van de thrillers Virtuele tango, Verboden tranen en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Verleden tijd is het derde deel in de VT-reeks. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.
Recensie(s) De recherche van Hoorn moet de daders zien te vinden van twee brute moorden: op een vrouw die als kluizenaar in haar vroegere ouderlijk huis woonde en een mannelijk slachtoffer dat gelukkig een boekje bijhield van al zijn contacten. Al snel lijkt er een verband te zijn met de vermissing, jaren eerder, van Lazer Gelderop. Deze jongen verdween op de laatste dag van een zomerkamp voor jongeren en is nooit meer gevonden. De rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra ontdekken langzaamaan feiten over families en vriendschappen, ook naar aanleiding van vreemde pesterijen en daden van vandalisme in het stadje. Wanneer uiteindelijk een van de betrokkenen een volledige bekentenis aflegt, voelt dat toch niet goed voor de rechercheurs en spitten ze verder. Dit is een typische whodunnit als ingewikkelde puzzel en een verhaal over pesten, mensen die weglopen bij geweld tegen anderen, wraak, wrede vaders en moederliefde. Hoewel bijna alles zich afspeelt in Hoorn, laat de sociale couleur locale wat te wensen over. Dit is het derde deel in de VT-serie van Melissa Skaye. Matig boeiende maar wel ingenieuze plot, dialogen konden wel wat intenser zijn. Kan iemand die een valse identiteit heeft aangenomen, werkelijk zo lang zijn gang gaan in Nederland?

Anneke van Ammelrooy

Specificaties


Auteur : Melissa Skaye
Taal : Nederlands
Afmetingen : 29x202x126 mm
Gewicht : 355,00 gram
Verschijningsdatum : oktober 2016
Druk : 1
ISBN10 : 9086603130
ISBN13 : 9789086603138

Je vindt dit boek in
Categorieën : Thrillers
Uitvoering : Boek

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571